Sfeervol logeren op Mariahoeve - aan het plassengebied van de Wijde Aa

Bij Mirjam en John van het eeuwenoude familiebedrijf Mariahoeve kun je heerlijk overnachten in een van hun luxueus ingerichte sfeerboerderijtjes midden in de natuur. “Elke dag worden de koeien gemolken en verzorgd, en daar kun je natuurlijk bij zijn. Bij ons geniet je echt van rust, ruimte en een goede sfeer en natuurlijk van de heerlijkste ijsjes." Lees hier meer

Bij Mariahoeve-logies kun je heerlijk en zeker ook overnachten in vier luxueus ingerichte sfeerboerderijtjes midden in de natuur. Het eeuwenoude familiebedrijf is gelegen tussen de groene weilanden en de Wijde Aa, een rustiek meertje waar je geniet van rust, ruimte en recreatie. De huisjes hebben uitzicht over het Hollandse polderlandschap verscholen tussen de dorpen Hoogmade en Woubrugge.

Het is ook de ideale locatie voor je camper vakantie! Dit prachtige waterrijke gebied staat bekend om haar nostalgische vergezichten. Het polderlandschap wordt doorkruist met rustieke wandel en fietspaadjes, kano en sloeproutes. Op de vakantieboerderij kun je ook gebruik maken van een van de camperplaatsen in het weiland.

Er staan vijf boerderijen en twee molens, die beide nog werkzaam zijn. Een leuk idee om eens op bezoek te gaan bij de molenaar. Het weiland is omgeven door wandel- en fietspaden. Vanaf hier kun je kennis maken met de andere trouwe bezoekers van onze regio, namelijk de weidevogels. Samen met de koeien en schapen vertoeven zij in de veenweidepolder Oudendijk. Fietsend of wandelend langs de Wijde Aa en via de Braassemroute, kun je kennis maken met het beroemde landschap van het Groene Hart. “Ook varend bieden wij de mogelijkheid te genieten van de omgeving. Er zijn voldoende fietsroutes, wandelroutes en vaarroutes bij ons aanwezig die u op weg kunnen helpen voor een mooie tocht.”