Kunstwerk onthulling in buurthuis AquaRijn

De teken- en schildergroep van Buurthuis AquaRijn heeft haar gezamenlijke kunstwerk vereeuwigd en deze feestelijk laten onthullen.

De onthulling werd gedaan door Remco Pielstroom en Jary Göbel, directeur resp. adjunct-directeur van De Thermen 2, waaronder naast de zwembaden van Alphen aan den Rijn ook stichting Buurthuis AquaRijn valt.

Het kunstwerk bestaat uit 43 panelen, die in een smaakvolle compositie zijn samengevoegd op een zwarte achtergrond. De trotse amateurkunstenaars komen wekelijks op donderdagmiddag bijeen in het Atelier van Buurthuis AquaRijn. Daar hangt het kunstwerk nu te pronken.

Naast dit kunstwerk is er nog plaats voor nieuwe werken van de andere creatievelingen van Buurthuis AquaRijn, zoals de handwerkgroep Stitch ’n Bitch, de fotoclub De Thermen, de Kids Knutselinstuif en de creatieve workshops die Dikke Dames schilderen en aan Mandala Dot Painting doen. Voor meer informatie over al deze creativiteit, mail Buurthuis@dethermen2.nl of kom gewoon langs, Cantharel 10. Ervaring is niet nodig. Het buurthuis blijft open deze zomer.