Doe mee aan de Grote Winactie op het Thorbeckeplein

Doe mee aan de Grote Winactie op het Thorbeckeplein

De looproute van de jaarmarkt komt ook langs het Thorbeckeplein. Op het Thorbeckeplein staat een stand waar u meer kunt ontdekken over wat er te allemaal te doen is in Alphen aan den Rijn. Want ook in de buurt is er genoeg te beleven en te ontdekken. Haal op het Thorbeckeplein gratis informatie en tips voor uw vrijetijdsbesteding in de gemeente Alphen aan den Rijn.

Ontvang een gids met “50x eropuit met kinderen”, fiets-, wandel- en vaarroutes en meer informatie over o.a. het initiatief van Alphen Vitaal en Kledingbank: Sport je ook mee! Winactie en enquête “Jouw ervaring met Alphen aan den Rijn”. Vul bij de stand in 5-10 minuten de enquête van HierisAlphen.nl in, schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans op:

· Elektrische stadsfiets t.w.v. €2.300;

· Groeibriljant ring-14 karaats;

· 4x Avifauna Vogelpark jaarabonnement;

· Overnachting in Hotel de Stadsherberg voor 2 personen inclusief ontbijt;

· Kledingbon van TOF.

Alle prijzen zijn gesponsord door: Gek van Fietsen, Trossel, Avifauna, Boutique hotel de Stadsherberg en TOF Touch of Fashion.)

17 meter lange stormbaan luchtkussen

Vanaf 10:00 tot 16:00 uur kunnen kinderen gratis de stormbaan op het luchtkussen van maar liefst 17 meter lang beleven.

Betrokkenen

Mogelijk gemaakt door Alphen Marketing in samenwerking met de VVV Alphen aan den Rijn, VVV Boskoop, Platform voor Recreatie en Toerisme, Alphen Vitaal en de Kledingbank.