De juiste plant op de juiste plek - Specialisten op Tuinpad Rijneveld geven advies

Zaterdag 27 juli is er weer een tuinpad Rijneveld waar je de specialisten het hemd van het lijf kan vragen. De vragen van praktische aard kunnen zijn, hoe snoei ik mijn hortensia of waarom verbrand mijn Japanse Esdoorn? Maar het kan ook advies zijn over het inrichten van een border of zelfs een schets tuinontwerp.

Cor van Gelderen en Maaike Eras zijn het ontwerpteam van PlantenTuin Esveld en staan voor je klaar voor al je vragen over het inrichten van je border of tuin. Een succesvolle beplanting of een mislukking zit toch vaak in goed advies en dat advies kun je overal waar de vlaggen wapperen van de specialisten krijgen. De juiste plant op de juiste plek is het motto van de Tuinpad Rijneveld kwekers.

Bewonder ook de zomerbloeiers en raak in vervoering van de enorme kleurenpracht van de hortensia velden bij Alex Schoemaker. Hij vertelt je graag meer over deze plant die in bijna elke tuin wel een plekje heeft veroverd. Wandel door de tuin van Serenus en laat je verwelkomen door de kippen en de schaapjes. “Land&Meer” is een nieuwe locatie om te bewonderen. In deze tuin komen plant, mens en dier samen. De perfecte combinatie voor een biodiverse evenwichtige leefwijze. Op iedere locatie is er van alles te zien. Kom gezellig een dagje naar Boskoop, leer en doe inspiratie op voor je eigen tuin. Deze keer is er een gratis, korte, boottocht tussen Land&Meer en Plantentuin Esveld. Een mooi voorproefje om eens een uitgebreide boottocht te boeken om Boskoop vanaf het water te bewonderen. Lekker wat eten of drinken bij de verschillende restaurants. In de schaduw van een boom op het terras bij Yume of heerlijk genieten bij Proef de Tuin aan het einde van het Rijneveld. De dag begint om 10.00 ( Land&Meer om 11.00) en eindigt om 17.00. Kijk voor meer informatie ook op de website www.tuinpadrijneveld.nl of volg ons op Facebook.