Castellum zet kinderen in de schijnwerpers tijdens Unicef Theatermaand

Castellum zet kinderen in de schijnwerpers tijdens Unicef Theatermaand

Deze maand is het in theater Castellum de UNICEF-theatermaand en ontvangen ze UNICEF-vrijwilligers.

Naar een mooie voorstelling gaan én kinderen wereldwijd een podium geven? Dat kan tijdens de UNICEF-theatermaand! UNICEF is tijdens de theatermaand in diverse theaters aanwezig om kinderen in de schijnwerpers te zetten. De theatermaand vindt plaats in de maand oktober 2024 en is een samenwerking tussen UNICEF, Podium Cadeaukaart en Nederlandse theaters, waaronder Castellum Theater & Film.

Kinderen in nood in de schijnwerpers

In oktober wordt in verschillende theaters aandacht gevraagd voor de kracht van creativiteit en expressie bij hulp aan kinderen in nood. Want naast acute hulp zoals voeding en water biedt UNICEF onderwijs en psychosociale steun bij noodsituaties. Denk aan kinderen die via dans, toneel en muziek hun vluchtverhaal kunnen delen.

Ontmoet de vrijwilligers van Unicef in Castellum

Enthousiaste UNICEF-vrijwilligers zijn op zondag 13 oktober aanwezig in ons theater bij De Kleine Zeemeermin om te vertellen hoe zij kinderen, die moeten vluchten voor conflicten of natuurgeweld, wereldwijd via creatieve expressie helpen.

Winactie In deze maand worden er maar liefst 100 PodiumCadeaukaarten ter waarde van €40 verloot. Kans maken? Kijk snel op de website van Unicef. Hier kun je ook een donatie doen.