Bekend duo Astrid en Rens - over muzikale omlijsting jaarmarkt

We kennen ze van het Straatmuzikanten aan den Rijn Festival Sinds afgelopen jaar zijn Astrid Korevaar (62) en Rens van Renssen (33) ook actief betrokken bij de muzikale omlijsting tijdens de Jaarmarkt. “De samenwerking tussen muzikanten, horeca en winkeliers is zo'n enorm succes, dat we ook dit jaar hier weer voor gekozen hebben”, vertelt Rens enthousiast. Lees hier meer

Astrid en Rens vinden het heerlijk als de straten van het centrum zich vullen met muzikanten die met passie en plezier hun muzikale tonen laten horen. Ook dit jaar staan er 6 muzikale acts op het lijstje die de straten in het centrum van Alphen aan den Rijn zullen vullen. Zo is er de Kinderband op de ponton aan de Aarkade. Zij presenteren een show speciaal voor kinderen. Daarnaast treedt een voor vele bekende Alphenaar op, namelijk Wim Aanen. Hij speelt covers en zorgt dat menig publiek even blijft luisteren. Vanuit de lokale muziekvereniging Arti Alphen is de Luilakband aanwezig. Zij brengen akoestisch verschillende verrassende nummers.

In de Aarhof wordt door Frans Lems, bekend van het Alphense korenfestival, een muzikaal programma neergezet. Hier zal DSS hun show ten gehore laten komen. Op het Ponton aan de Aarkade Op 21 september treedt El Pardo Marcial op, samen met een muzikale vriend. Zij brengen de Argentijnse tango tot leven. Hij won de tweede prijs tijdens Straatmuzikanten aan den Rijn festival 2024. Tijdstip: 12.15-13.00 uur en van 14.00 - 14.45 uur.

Op 28 september zal "De Bende van Weleer" winnaar van Straatmuzikanten aan den Rijn 2024 het seizoen van de ponton aan de Aarkade muzikaal afsluiten. Zorg dat je erbij bent! 13.30 - 14.15 uur en van 16.30 - 17.15 uur.