Ambachtelijke Ijssalon Luciano geopend - in centrum Alphen

De vierde ijssalon in het centrum van Alphen heeft woensdag 22 mei zijn deuren geopend. Met Gorilla, La Piazza en Confetti maakt de nieuwe ijszaak Luciano het kwartet compleet. “Alleen maar positief”, vindt Robin de Vries, die tevens eigenaar is van Barista aan de Aarkade.

In de vitrine van Luciano vind je 24 smaken ijs en een stel ijstaarten, maar je kunt straks ook terecht voor verse sappen. “Dit hoekje is gewoon de ‘place to be’, stelt Robin de Vries. “Moet je kijken hoeveel leuke winkels en horeca in dit deel zitten. Dat trekt enorm veel mensen aan. Natuurlijk weet ik dat ik de vierde in het centrum ben, maar we zitten toch niet naast elkaar? Alphenaren zijn gelukkig echte ijsliefhebbers en ijs verveelt namelijk nooit.”

Robin de Vries ziet de toekomst zonnig tegemoet. Het ambachtelijke ijs, bekend van de Luciano-zaken in onder andere Woerden en Leiden, is volgens Robin de beste in de omgeving. Zelf legt hij de lat hoog en heeft hij Janssens Ijssalon in Boskoop als stip op de horizon. “Als we maar een klein beetje van dat imago in Alphen weten te halen, ben ik dik tevreden.